Cleopatra 24k guld

Såhär går behandlingen till:

- Rengöring av hud

- Peeling av huden med milda produkter

- Applicering av 24K gold hydra gel eye patches, Som du har i 10 min under ögonen.

- 24K Gold mask som du har på dig ca 15 min i ansiktet.

- Serum med guldextrakt och vitaminer.

- Lättare ansiktmassage med roller

- 24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Prism cream- dagkräm/fuktighetskräm

- REDO FÖR FEST

Den här ansiktsbehandlingen är mycket populär i bla Dubai, Tokyo, Monaco och Hollywood. Det är en lyxig Cleopatra behandling som verkar anti-aging.  

Passar utmärkt inför en fest eller bara om du vill unna dig en lyxig behandling.

Historia om hudvårdsbehandlingar med guld

Historiskt har guld använts för sina lyxiga och förskönande egenskaper. Redan på Cleopatras tid användes rent guld som ett medel för att bibehålla ungdomlig hy. Det sägs att Cleopatra sov med en guldmask varje natt.  I antikens Rom användes guldsalvor för att behandla olika hudproblem. Inom antik kinesisk medicin ansågs också guld vara nyckeln till ungdom, där använde drottningen av Chng-dynastin en massagerulle av guld i ansiktet dagligen.

Produkterna som används till behandlingen kommer ifrån Peter Thomas Roth. Guldmasken innehåller rent 24 karats guld och kolloidalt guld ger ett omedelbart lyft och ett magiskt lyster.

Masken ger huden ett lyft, slätar ut, ger fukt samt förser huden med en kraftfull lyster. Ojämnheter blir mindre synliga, den reducerar ålderstecken som fina linjer och minskad spänst och elasticitet på huden. 

24K Gold mask har en fantastisk förmåga att ge huden ett "plumpat" och riktigt återfuktat och mer ungdomligt utseende. Den hjälper till att fylla ut huden vilket skapar ett mer lyft och ungdomligt utseende.

Förutom masken så får du även behandling under ögonen med:

24K Gold Pure Luxuxry Lift & Firm Hydra-gel Eye Patches som är upplyftande och uppfriskande ögonmasker, som ger fasthet till den känsliga ögonkonturen på bara 10 minuter. Innehåller en unik kombination av kolloidalt guld, koffein, hydrolyserat kollagen och fuktgivande humektanter. Arbetar för att förbättra utseendet av fina linjer och svullnader. Lämnar huden runt ögonen slät, återupplivad och med ny lyster.

Sist men inte minst:

24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream är en ultralätt, utjämnande och färgkorrigerande fuktighetscreme, designad att framhäva en vacker lyster hos alla hudtyper och hudtoner. Innehåller Intelligent Shade-Sensing Sphere Technology™ som är en blandning av ingredienser som omedelbart reflekterar ljus för att skapa en illusion av en felfri strålande och frisk hy. Åldersbekämpande 24K guld och uppstramande kolloidalt guld ger omedelbara och långsiktiga resultat. Hyaluronsyra och aloe vera återställer hudens fuktnivå genom att förebygga naturlig vattenförlust. Jojobaolja och mjukgörande lipider gör huden sammetslen och förbättrar strukturen

Produkterna passar alla hudtyper även mogen hy.

Pris: 995kr för 70 min

Skin & Glow är även samarbetspart med Live It för den här behandlingen. Den finns som Lyxbehandling hos dom.