Hudvårdsprodukter

Information om produkterna som säljs i webbshopen.

Institute BCN är ett spanskt läkemedelsföretag med sitt säte i Barcelona. De är ledande experter inom mesoterapi sedan många år. och tillhandahåller dom mest avancerade mesoterapi behandlingarna. Där arbetar både läkare och professionella estetiker. De krämer som säljs för eftervård är professionellt framtagen för att använda som Pre & Post (före/efter mesoterapibehandling). Dessa kan du köpa både i salongen eller här via webbshopen. och tillämpar all sin kunskap om professionella behandlingar till Krämerna har ett dubbelt syfte: PRE-produkter förbereder huden för att maximera effekterna av behandlingen och POST-produkterna underhåller och förbättrar resultaten. Även solkrämen är anpassad att använda efter behandlingar som microneedling, kemisk peeling, laserbehandlingar m.m

Fillmed by Filorga kommer ifrån Italien och startades år 1978 av Dr Michel Tordjman, en fransk estetisk läkare specialiserad inom hudens cellförnyelse. Filorga har 2 olika serier, en för daglig användning som säljs på de stora varuhusen och nätet. men även en professionell hudvårdsserie som heter Fillmed och är en målinriktad hudvårdsserie som säljs enbart till salonger. Filorga vänder sig även till de som gjort skönhetsoperationer och vill vårda och förlänga effekten av behandlingen. De användningsområden som serierna är framtagna för att ge resultat är i huvudsak: Det är viktigt att hudvårdsschemat följs för att ge de resultat som önskas. Fillmed intriktar sig på olika hudtyper som ex acne, torr, känslig, rynkor och pigmentförändringar.

Yellow Rose är ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter för ansiktsbehandling med hög kvalitet. Världsberömda forskare har skapat en omfattande ekologisk produktlinje som hjälper dig att trotsa åldrandeprocessen och minimera dess effekter, både på kroppen och i ansikte. Med enkla medel kan du nu revitalisera huden på ett ännu skonsammare sätt, med ekologisk hudrengöring och hudvård som är skonsam inte bara för dig, utan också för miljön.

Toskani  som grundades 1956 och är ett medicinskt baserat kosmetiskt företag från Barcelona inriktat på att erbjuda kompletta lösningar på alla typer av estetiska och dermatologiska hudproblem. Deras mål är att bli ledande inom design och utveckling av nya kosmetiska och medicinska produkter . Fn har jag endast tagit in deras populära intimkräm som efter microneedling är rekommenderad att användas som eftervård. I en studie bland italienska och spanska kvinnor har flera varit nöjd med krämen. Krämen arbetar för att motverka åldrande, slapphet och pigmenteringsförändringar för de genitala områdena. Den hjälper även till att återställa den utseendet och den naturella hudtonen för de intimare delarna efter förlossning, även fina resultat för tex armhålor.

Fri frakt över 1000kr!

Oktober 20% rabatt på hela hela sortimentet från Fillmed by Filorga

Ingen kod behövs utan rabatten är redan avdragen. 

För fri frakt så är det summan efter rabatten som behöver bli minst 1000kronor. 

Företagsnamn: Skin & Glow, Postadress: Trädgårdsmästeriets väg 26, 195 59 Märsta, Besöksadress: Gamla Värmdövägen 5E, 131 37 Nacka, Ölandsgatan 45B Stockholm organisationsnummer: 760707-XXXX, mobilnummer: 073-679 35 07

Betalningsalternativ: banköverföring, swish, kreditkort eller vid avhämtning i salong

Leveranssätt: är via Postnord, avhämtning enligt överenskommelse

Varor upp till ett värde av 500kr- 68 kr i frakt

Varor från 501kr och uppåt- 127 kr i frakt

Om du ångrar ditt köp inom 14 dagar så kan varan returneras till fraktpris och spårbart. Köparen bekostar frakten. Kontakta Skin & Glow innan du skickar produkten/erna.