Glowing skin is always in!

Välkommen till Skin & Glow i Märsta  - för en frisk och strålande hud!

Skin & Glow utför estetiska hudvårdsbehandlingar som tex microneedling, (dermapen) BB-Glow, kemiska peelingar, Plaxpot plasmalift och Infuzion skinbooster. Du kan även göra ytliga injektionsbehandlingar som tex skinboosters, mesoterapi och profhilo

Mitt mål är att hjälpa dig med att få bukt med ditt hudproblem, kanske är det att minimera porer, reducera acneärr, hudbristningar, pigmentfläckar eller enbart få en frisk och strålande hud. Jag hjälper dig att ta fram det bästa av dig och arbetar med det bästa apparaterna och är utbildad inom alla behandlingar som utförs. Så att du kan känna dig trygg.

Hos Skin & Glow är du försäkrad genom SEYF Svenska Estetikers Yrkesförbund. Den gäller både inne i lokalen och vid behandling.

Behandlingarna utförs av erfaren certifierad terapeut. 

Produkterna och utrustning som används är säkra och testade samt CE märkta i enlighet med Läkemedelsverkets regler.

Nyhet- Har du hört vad Biomicroneedling- Algneedling® är för något?

Det är en som en klassisk microneedlingsbehandling fast utan nålar! Helt utan smärta eller blod. Med den här behandlingen skapas 3 miljoner mikrokanaler på endast 5 min! Jämfört med klassisk microneedling som skapar ca 1 miljon mikrokanaler. 

Kan precis som klassisk microneedling användas för behandling av: Acne & ärr, Pigmentering, Solskador, förstorade porer/ fet hy, ojämn hudton, hormonella pigmenteringar och sist men inte minst rynkor/ fina linjer! 

Nyfiken på permanent hårborttagning? Boka gärna in en kostnadsfri konsultation nedan!

Aktuella erbjudanden

  • Förlängt erbjudande "Månadens behandling" tom 20 feb är Algneedling som är en microneedling men utan nålar. Nu 1200kr  Ord pris 1500kr
  • Vill du lägga till en djuprengöring inkl vapozon och ultraljudsbehandling med skinscrubber i din behandling för 350kr,  skriv gärna det isf vid bokningen i meddelande-fältet. 
  • Följ gärna  https://www.instagram.com/skin.and.glow/ på Instagram där bla sista minuten tider eller andra erbjudanden kan läggas ut. 

Boka Din behandling nedan på Boka Direkt

Skin & Glow finns inte längre kvar i Nacka 

Tack till alla Er som varit i Nacka salongen och gjort behandlingar under åren. Nu går det enbart att boka i Märsta.    


Recensioner från BokaDirekt


Avbokningsregler

Avbokningstiden är nu tillbaka till vanliga 24tim. Men om du känner dig sjuk på morgonen så är det naturligtvis bättre att du kontaktar och berättar det än att komma till din behandling och inte må bra. Man ska inte göra någon behandling alls om man känner sig dålig.

Om du däremot inte kommer till din avbokade tid och inte heller ha kontaktat salongen innan pga så debiteras fullt pris dvs 100%

Det är pga den tiden som du bokat blir tom och annan person hade kunnat bokat in sig istället, det är dyrbar tid även för mig som behandlare om du inte dyker upp på din bokade tid.

bland kan det även hända att betalning behöver ske innan behandlingen. Det är pga det förekommer kunder som gör behandlingar men som sedan inte betalar för sig. Så därav kan detta komma att ske. Hoppas på visad förståelse! 


Hudvårdsprodukter

 Skin & Glow arbetar med resultat och målinriktade produkter från bla Fillmed by Filorga (Filorgas professionella hudvårdsserie säljs endast till salonger) och Institute BCN som är ett spanskt läkemedelsföretag, och är ledande experter inom just mesoterapi/microneedling. I webbshopen hittar du alla produkter till din eftervård efter behandling. Det är viktigt att man följer eftervården för optimalt resultat.                             

Du blir rekommenderad anpassade produkter som ska hjälpa dig för att få bästa möjliga resultat.                                                                      


Vill du köpa hudvårdsprodukter som är resultat och målinriktade så besök webbshopen ovan!

Fraktfritt över 1000kr!

 Vet du inte vad du ska välja? Kontakta mig så hjälper jag dig!