BCN Heal

35ml

Återfuktar på djupet, mjukar upp grov och torr hud. 

Har antioxidant egenskaper. 

Förhindrar uttorkning på grund av dess fuktgivande och mjukgörande förmåga, vilket undviker torr hud. 

Förhindrar och förbättrar hudirritationen som utsätts för mekaniska åtgärder. Förbättrar hudens motståndskraft mot mekanisk påverkan (såsom rakning).  Skapar en icke-ocklusiv skyddsfilm (andas). 

BCN Heal är det viktiga kosmetiska komplementet för din professionella medicinska-estetiska behandling. För bästa resultat rekommenderas att du använder detta i kombination med resten av produkterna i BCN Pre & Post-sortimentet. 

POST MICRONEEDLING CARE 

Tack vare införandet av aktiva ingredienser som olivolja i formuleringen, reparerar BCN Heal och återställer hudens barriärfunktion. Dessutom hjälper olivolja till att bibehålla hudens vatteninnehåll och verkar i total synergi med en annan komponent med formeln, hyaluronsyra. Panthenol och bisabolol (kamomelextrakt) hjälper till att minska inflammation och irritation orsakad av det estetiska förfarandet. Den botande och regenerativa effekten av BCN Heal kompletteras med aktiviteten av gotu kola, en av de aktiva ingredienserna med den största läkande, regenerativa och återepitelkraften som är känd, och den av de två växtextrakten Phragmites Kharka och Poria Cocos , som lugnar och skyddar huden medan den fungerar som solskyddsmedel, igen i synergi med olivolja. Slutligen förstärker mineralerna koppar, zink och magnesium inte bara de andra ingrediensernas verk utan aktiverar också cellulär syresättning för en fullständig återhämtning av huden efter behandling. BCN Heal syrerar och släpper ut hudytan, hjälper till att bibehålla effekterna av professionell behandling och lämnar huden redo för en ny behandlingssession.

500,00 kr