Om mig


Hej!

Jag som har startat Skin & Glow heter Anna Höglund och är 43 år. Jag har alltid varit intresserad av skönhet, smink och hudvård. Min tanke har alltid varit att utbilda mig till hudterapeut men istället har jag gått nischade och fördjupande utbildningar inom just de behandlingar som jag har varit intresserad av och som ger effekt både på lång och kort sikt.

Tidigare har jag investerat i flertalet dyra krämer men ingenting har gett något större resultat utan det är först nu efter att jag börjat kombinera micronnedlingsbehandlingar med bra eftervårdsprodukter som jag sett bra resultat. Jag gör även mycket research och läser mycket om huden och dermatologi hemma. Ämnet är så intressant och tycker att huden är det mest spännande organ som finns.   

Jag älskar verkligen att arbeta med detta och det är min passion

Behöver du hjälp så finns jag här och kan rekommendera dig både bra behandlingar och hudvårdsprodukter. Tänk på att hudvård är som träning, det räcker inte bara med en gång utan måste underhållas kontinuerligt. Därför så ska man alltid börja med en kur på ca 3-6 behandlingar och när du uppnått det resultat du vill ha... så kan det bara underhållas. Viktigt är dock att du anpassar produkterna till det hudproblem som du har. Jag hjälper dig gärna med det. Eftervården är mycket viktigt. 

Läs gärna mer om hur microneedlingshandlingar fungerar och hur huden påverkas med åldern här--> Hem.

Jag är även certifierad injektionsbehandlare inom fillers, dermaheal, plaxpot plasmalift mm. Det är utbildningar som är speciellt inriktade och gör så att jag vet både  om vilka risker och komplikationer som kan uppstå samt hur jag gör om något skulle uppstå. Då jag är utbildad inom olika behandlingar så kan jag även rekommendera bra behandling till just dig. 

Jag är även ärlig och säger till dig om jag inte tycker att en behandling skulle passa dig. Jag gör inte detta arbete för att tjäna pengar utan gör det för att det är min passion! 

Varmt välkommen att boka in en tid hos mig för konsultation och/eller behandling! 

Du kan boka in mig på 2 ställen och utför lite olika behandlingar beroende på var jag arbetar. Du hittar mig i Nacka (Finntorp C hos Lash and Beauty) och på Södermalm (skanstull nära Ringen C hos Clinic & Hair Söder).

Om du behöver hudvårdsprodukter så har jag öven en webbshop där du kan beställa mål och resultatinriktade hudvårdsprodukter efter mesoterapi eller kemisk peeling.

Om jag får rekommendera dig en produkt som du måste ha hemma så är det exfolierande produkter. De städar bort dina döda hudceller och lämnar den skinande och ren.

Behöver du hjälp så är du varmt välkommen att kontakta mig!

Med vänliga hälsningar 

Anna Höglund

Ägare av Skin & Glow