Om mig


Hej!

Jag som har startat Skin & Glow heter Anna Höglund och är 47 år. Jag har alltid varit intresserad av skönhet, smink och hudvård. Min tanke har alltid varit att utbilda mig till hudterapeut men jag valde att istället gå nischade och fördjupande utbildningar inom just de behandlingar som jag själv är intresserad av.                                                                  

Jag tycker om behandlingar som ger resultat och ger ett naturligt och fräscht intryck.

Tidigare har jag investerat i flertalet dyra krämer men ingenting har gett något större resultat utan det är först nu efter att jag börjat kombinera med micronnedlingsbehandlingar och med bra eftervårdsprodukter som jag sett bra resultat. 

Jag gör även mycket research och läser mycket om huden och dermatologi på sidan av.. Ämnet är så intressant och tycker att huden är det mest spännande organ som finns.   

Jag älskar verkligen att arbeta med hudvård och det är min passion

Behöver du hjälp så finns jag här och kan rekommendera dig både bra behandlingar och hudvårdsprodukter. Tänk på att hudvård är som träning, det räcker inte bara med en gång utan måste underhållas kontinuerligt. Därför så ska man alltid börja med en kur på ca 3-6 behandlingar och när du uppnått det resultat du vill ha... så kan det bara underhållas. Viktigt är dock att du anpassar produkterna till det hudproblem som du har. Jag hjälper dig gärna med det. Eftervården är mycket viktigt!

Läs gärna mer om hur microneedlingshandlingar fungerar och hur huden påverkas med åldern här--> Hem.

Jag är även certifierad injektionsbehandlare inom fillers, dermaheal, plaxpot plasmalift mm och är utbildad av legitimerade sjuksköterskor. Det är utbildningar som är speciellt inriktade och där man går igenom allt ifrån riskhantering och komplikationer som kan uppstå, till   förväntat resultat. 

Då jag är utbildad inom olika behandlingar så kan jag även rekommendera rätt behandling till just dig. Du får gärna boka in en kostnadsfri konsultation.     

Skin & Glows värdegrund är att alla ska ha råd att kunna ta hand om sig och få ett fint resultat till ett bra pris.

Se gärna före/efter bilder och ta del av recensioner på instagram: skin.and.glow 

Om du behöver hudvårdsprodukter så har jag även en webbshop där du kan beställa    mål- och resultatinriktade hudvårdsprodukter efter mesoterapi eller kemisk peeling.

Om jag får rekommendera dig en produkt som du måste ha hemma så är det  

exfolierande produkter. De städar bort dina döda hudceller och lämnar den skinande    och ren.

Behöver du hjälp så är du varmt välkommen att kontakta mig!

Med vänliga hälsningar 

Anna Höglund

Ägare av Skin & Glow