Infuzion

Infuzion Skinbooster 

Är en behandlingsmetod där ett serum av hyaluronsyra berikad med 52 olika vitaminer och mineraler förs ner i huden med hjälp av ström och en patenterad roller som slussar ner serumet 3mm djupt. Huden tillförs hyaluronsyra, aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen- och elastinproduktionen i huden.

Metoden går ut på att återfukta huden, motverka och åtgörda befintliga rynkor och fina linjer, även förslappad och trött hud. 

Huden blir återfuktad, välnärd och spänstig. Det blir en naturlig lyster och därmed ett fräschare och ungdomligare utseende.

Zonerna ansikte, hals, dekolletage och händer går att behandla. Det är även möjligt att fokusera på specifika problemområden som t.ex. mörka ringar under ögonen, nasolbialveck och rynkor runt munnen.

Resultatet håller upp till sex månader, och för detta rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Du kan därefter underhålla med en behandling var sjätte månad.
Resultat direkt utan injektioner!  Du får inte några svullnader eller blåmärken eller stick efter behandlingen utan resutatet blir helt naturligt.

Det finns inget några vetenskapligt bevisade biverkningar. Men om du är gravid eller ammande eller har eller haft cancer nyligen så avråds du från behandlingen. Det är viktigt att inte ha några metallföremål som tex ringar eller örhängen då du gör behandlingen.

Pris 1800kr en behandling, en kur (tre behandlingar) pris 4800kr. 

Går att kombinera med både kemisk peeling och microneedling.

Infuzion Volumizer- volym utan nålar

Utgår från samma metod som ovan men med volumizer skapar du istället mer volym på kindben, haka, läppar, under ögon, lyft av ögonbryn och nasobialveck. Det är en ny hyaluronsyra med hög molekyl vikt av så mycket som 3 miljoner dalton.

Innan du gör volymizer behöver du ha genomgått två eller tre behandlingar av skinbooster. Det är för att bygga upp cellerna inifrån så att man sen kan skapa volym med volumizer. I en volumizer finns det 3ml hyaluronsyra.

Det räcker med en behandling. Man kan behandla ännu en gång  efter ca 4-6 månader. Resultatet håller olika beroende på din levnadsstil och andra faktorer.

Pris 2200kr

Besök gärna infuzion systems egna hemsida för mer info. Se länk nedan.

https://skin-and-glow.cms.webnode.se/skinbooster-infuzion/