BCN Solar solkräm

40ml

BCN Solar är ett solskydd speciellt indikerat för användning före och efter professionella medicinsk-estetiska behandlingar som mesoterapi, mikronedling, peeling, laser, pulserande ljus, dermabrasion etc.

BCN Solar skyddar huden mot UV-strålar och undviker skadliga effekter som tidig åldrande, cellskador och hyperpigmentering. Dess formel innehåller silanetriol, karcinin, vitamin C, vitamin E och kardemil eterisk olje extrakt, förutom flera solfilter kombinerat med mikroniserad titandioxid.

BCN Solar levererar följande specifika fördelar:
Skyddar huden mot UVA- och UVB-strålar.
Aktiverar syntesen av värmehockproteiner (HSP) för att undvika proteinförstöring och cellljus som produceras efter en ökning av dermal temperatur.

Har en anti-dehydrering och anti-torr effekt som är nödvändig för att motverka den starkt dehydrerande verkan av sol exponering.
Avgiftar och reparerar huden, skyddar den mot oxidativ stress.
Bibehåller funktioner och metaboliska aktiviteter hos hudceller.
Förhindrar och reparerar skador orsakade av sol aggressioner, håller huden frisk och fast.
Minskar och undviker solutrymmet. Lugnande effekt.

För optimala resultat är BCN Solar det oumbärliga kosmetiska komplementet till din professionella medicinska-estetiska behandling.

Solskydd SPF 50+

Användningsinstruktioner

Applicera på ren och torr hud över hela ansiktet, nacken, dekolleturen, händerna och någon annan zon som utsätts för UV-strålar. Upprepa flera gånger om dagen om det behövs (beroende på solens exponering). För bästa resultat kombinerar du med andra produkter av BCN Pre & Post-sortiment.

Presentation: Tube | 50 ml | 1,75 fl.oz. | pH 7,0-7,8

Storlek: 50 ml
Innehållsförteckning: Silanetriol, karcinin, vitamin C, vitamin E och kardemil eterisk oljeextrakt, förutom flera solfilter kombinerat med mikroniserad titandioxid

420,00 kr