BCN Mesoblanche

40ml

MesoBlanche®-depigmenteringskräm kombinerar kraftfulla aktiva medel som verkar på hudens naturliga pigmenteringscykel, vilket resulterar i en jämn hud och en hälsosam, lysande hud. MesoBlanche® ger följande specifika fördelar: Exfolierar icke aggressivt, eliminerar döda celler och ackumulerade pigment. Aktivt förbereder huden, för att öka penetrationen av de mest kraftfulla lättade ämnena. Interfererar i melaninsyntes, för att dramatiskt minska och förhindra utseendet av pigmentering. Ökar cellproduktionen genom att aktivera cellulär andning och syrebildning. Inbyggt solskydd aginst action av UV-strålar. Växtutdrag lugnar huden och minskar irritationen. För optimala resultat är MesoBlanche® det oumbärliga kosmetiska komplementet till din professionella behandling för behandling av mesoterapi/ microneedling 

Indikationer:  Använd på kroppen eller ansiktet, vid behov, för att bekämpa pigmenteringsstörningar, solskador, akneärr, åldersfläckar och fräknar. 

Användningsinstruktioner Använd två gånger dagligen. Applicera MesoBlanche® varje morgon på hela det drabbade området för att minska pigmenteringen, skydda mot UV-skador och uppnå jämn finish. 

Innehåller SPF30.

Tillverkare: Institute BCN

420,00 kr