Hudvårdsprodukter

Information om produkterna som säljs i webbshopen.

Institute BCN är ett spanskt läkemedelsföretag med sitt säte i Barcelona. De är ledande experter inom mesoterapi sedan många år. och tillhandahåller dom mest avancerade mesoterapi behandlingarna. Där arbetar både läkare och professionella estetiker. De krämer som säljs för eftervård är professionellt framtagen för att använda som Pre & Post (före/efter mesoterapibehandling). Dessa kan du köpa både i salongen eller här via webbshopen. och tillämpar all sin kunskap om professionella behandlingar till Krämerna har ett dubbelt syfte: PRE-produkter förbereder huden för att maximera effekterna av behandlingen och POST-produkterna underhåller och förbättrar resultaten. Även solkrämen är anpassad att använda efter behandlingar som microneedling, kemisk peeling, laserbehandlingar m.m

Fillmed by Filorga kommer ifrån Italien och startades år 1978 av Dr Michel Tordjman, en fransk estetisk läkare specialiserad inom hudens cellförnyelse. Filorga har 2 olika serier, en för daglig användning som säljs på de stora varuhusen och nätet. men även en professionell hudvårdsserie som heter Fillmed och är en målinriktad hudvårdsserie som säljs enbart till salonger. Filorga vänder sig även till de som gjort skönhetsoperationer och vill vårda och förlänga effekten av behandlingen. De användningsområden som serierna är framtagna för att ge resultat är i huvudsak: Det är viktigt att hudvårdsschemat följs för att ge de resultat som önskas. Fillmed intriktar sig på olika hudtyper som ex acne, torr, känslig, rynkor och pigmentförändringar.

Toskani  som grundades 1956 och är ett medicinskt baserat kosmetiskt företag från Barcelona inriktat på att erbjuda kompletta lösningar på alla typer av estetiska och dermatologiska hudproblem. Deras mål är att bli ledande inom design och utveckling av nya kosmetiska och medicinska produkter . Fn har jag endast tagit in deras populära intimkräm som efter microneedling är rekommenderad att användas som eftervård. I en studie bland italienska och spanska kvinnor har flera varit nöjd med krämen. Krämen arbetar för att motverka åldrande, slapphet och pigmenteringsförändringar för de genitala områdena. Den hjälper även till att återställa den utseendet och den naturella hudtonen för de intimare delarna efter förlossning, även fina resultat för tex armhålor.

BONNE är en dryck som är gynnsam för dig och din hud. För att kroppen ska fungera optimalt behöver vi få i oss tillräckligt med vitaminer och mineraler samtidigt som vi behöver återhämtning. Kroppen kan inte själv producera vitaminer, det är därför viktigt att vi får i oss det genom bra och varierad kost. BONNE är särskilt framtagen för att bibehålla en normal och frisk hud. BONNE är ingen energidryck och innehåller inte koffein. Koffein hämmar vårt upptag av viktiga vitaminer och mineraler. Aktiv bakteriekultur (probiotika + prebiotika = synbiotika) är en av våra viktigaste ingredienser. Då magen har en central roll för vårt välmående behöver man börja med att vårda magen för att främja hälsa och hud.

BONNE kan drickas vid alla tillfällen. Till vardags, för att släcka törsten, när du är sugen på en god dryck eller på festen. Dessutom får man i sig goda bakterier, vitaminer och mineraler. Man kan dricka BONNE varje dag för att maximera effekten. BONNE är en koffeinfri dryck vilket gör att den är tillgänglig för ammande, gravida och barn.


OBS!

Fri frakt över 1000kr!

Vid köp av produkter så betalar du via kortbetalning eller swish. Det är förköpsbetalning! 

om inte betalning erlägges så skickas inte produkten.

Vid problem med betalning kontakta: kontakt@skinandglow.se eller 073-6793507


Företagsnamn: Skin & Glow, Postadress: Trädgårdsmästeriets väg 26, 195 59 Märsta, Besöksadress: Gamla Värmdövägen 5,     131 37 Nacka, organisationsnummer: 760707-XXXX, mobilnummer: 073-679 35 07

Betalningsalternativ: banköverföring, swish, kreditkort eller avhämtning i salong

Leveranssätt: är via Postnord, avhämtning enligt överenskommelse

Varor upp till ett värde av 500kr- 68 kr i frakt

Varor från 501kr och uppåt- 127 kr i frakt

OBS! Om du ångrar ditt köp inom 14 dagar så kan varan returneras till fraktpris och spårbart. Köparen bekostar frakten. Förpackningen ska vara obruten. För mer info läs villkor och föreskrifter. Kontakta Skin & Glow innan du skickar produkten/erna. 

https://cms.skin-and-glow.webnode.se/webbshop/