BCN Mesoage

40ml

Mesoterapi inspirerat hyaluronsyra serum.

Denna naturliga komponent binder vattenmolekyler och fyller på rynkor gradvis. Botaniska aktiva som ingår i MesoAge® förbättrar hyaluronsyraegenskaperna och uppnår en omedelbar lyftningseffekt. Dessutom skyddar anti-irriterande polysackarider mot miljöattacker med en icke-ocklusiv film. MesoAge® ger följande specifika fördelar: Formar en skyddande, icke-ocklusiv film på ytan av epidermis, vilket förhindrar irritationer från att tränga in i huden. Hämmar transepidermalt vattenförlust. Plumpar och stramar huden, föryngrar ansiktsutseendet. Mjukar och mjukar rynkor och grov hud. Lugnande egenskaper, speciellt lämpade för allergisk benägen hud. För optimala resultat är MesoAge® det oumbärliga kosmetiska komplementet till din professionella mesoterapibehandling.

Indikationer För övergripande föryngring av mogen hud, eller för att bekämpa specifika tecken på åldrande som torr, skinnande hud, rynkor och förlust av volymen. Lämplig för användning på ansikte, nacke, dekolltage och händer.

Användningsinstruktioner: Efter rengöring av huden och innan du applicerar smink, applicera MesoAge® varje morgon på hela ansikte, nacke, dekolltage och händer. För optimala resultat, kombinera med MesoVita® som är en närande vitaminkräm på natten.

Presentation: Tube | 50 ml | 1,75 fl. uns.


400,00 kr
Please select variants first