BCN Mesopure

Mot acne

40ml

MesoPure är en specifik daglig gel för akne utsatt hudvård. Dess formel har renande, mjuka exfoliating, astringent och balsamiska egenskaper.

Det innehåller panthenol, salicylsyra, tea tree olja, guldfärg, niacinamid, allantoin, kamfer, zink, biotin och mentol, bland andra aktiva ingredienser. MesoPure ger följande specifika fördelar: Den har en mild exfolierande åtgärd som förhindrar porrstoppning. Minimerar och förhindrar porutvidgning. Det har renande egenskaper som hjälper till att undvika akneproliferation. Det utövar en astringent åtgärd som hjälper till att återhämta hudens naturliga balans. Lugnar och kyler rodnad i samband med inflammatoriska akneprocesser, homogeniserande hudton. Det hjälper till att förebygga och förbättra akne märken.

MesoPure är det oumbärliga kosmetiska komplementet till din professionella medicinska-estetiska behandling.MesoPure är en specifik daglig gel för akne utsatt hudvård. Dess formel har renande, mjuka exfoliating, astringent och balsamiska egenskaper.

MesoPure kan vara något uttorkande så extra viktigt att återfukta huden vid användning av den. Rekommenderas tillsammans med Mesovita.

Presentation: Tube | 50 ml | 1,75 fl. uns.

Tillverkare: Institute BCN Barcelona

400,00 kr
Please select variants first